Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sac Kavurma

Sac Kavurma
0
197

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Sac Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 750 gr kuşbaşı et
  • 2 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 3 adet domates
  • 4-5 adet sivri biber
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1’er tutam tuz, pul biber, kimyon, karabiber, kekik

Sac Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle sacı ısıtalım.
  2. Ardından kuşbaşı doğranmış etleri alalım ve ortada karıştırarak suyunu salıp çekene kadar pişirelim.
  3. Suyunu çekince sıvı yağ, sarımsak ve küp doğranmış soğanı ekleyelim.
  4. 2 dakika kadar kavurunca domates ve baharatları ekleyelim ve kaynayınca kısık ateşe alarak pişmeye bırakalım.
  5. Ben domatesi buzluktan kullandım çabucak eridiği için iri doğradım. Siz taze kullanacaksanız daha küçük doğrarsınız. Domatesler ufaksa sayısını çoğaltabilirsiniz.
  6. Özleşen yemeğimiz servise hazır.
Afiyet olsun.

Sac Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Sac Kavurma Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo dana kuşbaşıBiraz kuyruk yağı (isteğe bağlı)2 adet orta boy soğan3-4 adet yeşil biber2 adet domatesSıvı yağPul biberKarabiberKimyonTuz Sac Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kuyruk yağını küçük küp şeklinde doğrayıp sacda yakalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Saç Kavurma, Düdüklü Kullanmadan Lokum Üzere Yumuşacık Saç Kavurma Tanımı İçin Materyaller 300 gram dana kuşbaşı et (küçük doğranmış)2 adet büyük soğan2 adet yeşil biber (ben buzluktan kullandım)1 adet kapya biber(ben buzluktan kullandım)2 adet domates (ben konserve domatesten 4 çorba kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Nefis Sac Kavurma Tanımı İçin Malzemeler 1 kg orta yağlı dana kuşbaşı2 yemek kaşığı sıvı yağ2 su bardağı sıcak suTuzKarabiberPulbiberKırmızı toz biber Nefis Sac Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak etleri yıkayıp saca alalım, akabinde suyunu çekene kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Düdüklüde Sac Kavurma Tanımı İçin Materyaller 750 gram yağsız dana kuşbaşı et1 adet büyük kuru soğan3 adet yeşil biber1 adet kırmızı biber2 yemek kaşığı tereyağı5-6 yemek kaşığı zeytinyağı3 adet domates1 çay kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı tuz Düdüklüde Sac Kavurma Tanımı Yapılışı Etler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Sac Kavurma (Çobaniye) Tanımı İçin Malzemeler 1/2 (yarım) kg kuzu kuşbaşı1 büyük kuru soğan3 adet yeşil biber2 adet kapya biber ️3 adet domates (dipfrizden kullandım)2 yemek kaşığı tereyağıTuz, karabiberPul biber ️ kekikBir adet yufka Sac Kavurma (Çobaniye) Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,476Konular
981,261Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt