Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sac Tava

Sac Tava
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
sac-tava.jpg

Sac Tava Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram dana kuşbaşı
  • 3 adet patates
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 2 adet domates
  • 1 çay bardağı biber salçası
  • Yarım çay bardağı domates salçası
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kekik
  • 1 çay bardağı tereyağ
  • 2-3 çay bardağı sıvı yağ yahut zeytinyağı
  • 1 bardak su

Sac Tava Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle etlerimizi haşlıyoruz etler haşlandıktan sonra 1 yemek kaşığı etin suyundan alıyoruz.
  2. Öteki taraftan soğanımızı ve yağları başka bir tencereye alıp pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
  3. Üzerine domates ve salçaları ekleyip kokusu çıkana kadar kavuralım.
  4. Güzelce kavrulduktan sonra baharatları ve pişen etleri de ekleyelim.
  5. Üzerine su koyarak altını kısıp ağzı kapalı biraz daha pişiriyoruz.
  6. Akabinde daha evvel kızarttığımız patatesleri de ekleyip altını kapatıp dilediğiniz üzere servis yapın. Afiyet olsun ☺
 
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt