
Saç Tava Tanımı İçin Gereçler
- 500 gram kuşbaşı
- Yarım çay bardağı zeytin yağı
- 3 adet domates
- 4 adet yeşil biber
- 5 diş sarımsak
- 1 tutam doğranmış maydanoz
- 1 çay kaşığı tuz karabiber pul biber
Saç Tava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Herkese merhaba
- Öncelikle eti saç tavaya koyup suyunu bırakıp çekene kadar pişirin.
- Suyu çeken ete yağı ekleyip kavurma sürecine başlayın kısık ateşte pişirin. Kavrulan ete evvel doğradığınız biberleri atıp kavurmaya devam edin
- Daha sonra domatesleri soyup doğrayın ete ek edin.
- Baharatları ekleyin.
- Sarımsakları küçük küçük doğrayıp ek edin.
- Yemek kıvam aldıktan sonra altını kapatıp üstüne maydanozu ekleyin sıcak servis ediniz. Afiyet olsun ????.