Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sac Tava

Sac Tava
0
31

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
sac-tava.jpg

Sac Tava Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gram kuşbaşı et
  • Çok az kuyruk yağı (eğer varsa)
  • Zeytinyağı
  • Tereyağı
  • 3-4 sivri biber
  • 4-5 adet domates
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz

Sac Tava Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kuyruk yağını kuşbaşı doğrayarak tavaya alın eritin.
  2. Yağı çıktıktan sonra erimeyen en son kısmı çıkarın.
  3. Etleri yıkayıp süzün ve kısık ateşte kapağı da kapatarak pişmeye bırakın.
  4. Et suyunu salacak ve sonra suyu çekecek.
  5. Tadına bakın et yumuşamamışsa sıcak su ekleyerek biraz daha pişmeye bırakın.
  6. Tat vermesi için biraz zeytinyağı ve tereyağı ekleyin üzerine sivri biberi ekleyerek kavurmaya devam edin.
  7. Domatesi ekleyin ardından da tuzu ve baharatınızı ekleyin.
  8. Biraz kaynar gelsin ve ardından yemeğiniz hazır, afiyet olsun ????.
Sac Tava Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,305Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt