Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sac Tavada Mantarlı Havuçlu Et Sote

Sac Tavada Mantarlı Havuçlu Et Sote
0
50

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
68
F-D Coin
66
sac-tavada-mantarli-havuclu-et-sote.jpg

Sac Tavada Mantarlı Havuçlu Et Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kuzu kuşbaşı et
  • 6 -7 adet arpacık soğan
  • 1 adet havuç
  • 8 -10 adet mantar
  • 2 adet domates
  • Yarım çay sıvı yağ
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Karabiber
  • Baharatlar isteğe nazaran değişip eklenebilir

Sac Tavada Mantarlı Havuçlu Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle etleri yıkayıp sacın üstünde suyunu çekene kadar kavuralım ( eti mühürleyelim)
  2. Etler sert ise biraz su ekleyip haşlayabilirsiniz.
  3. Daha sonra etler suyunu çektikten sonra sıvı yağ ekleyip biraz kızartalım.
  4. Sonra arpacık soğanı ekleyip biraz gezdirdikten sonra havucu ekleyip bir iki sefer yağda çevirelim.
  5. Sonra mantarları ekleyip üzerine domateslerimizi ekleyip kapağını kapayalım isteğe nazaran su ekleyebilirsiniz ( sulu dilek ederseniz)
  6. Domatesler eriyip mantarlar yumuşayınca istediğiniz baharatları ekleyip servis yapabilirsiniz.Afiyet olsun .

Sac Tavada Mantarlı Havuçlu Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 

Similar threads

Mantarlı Et Sote Tanımı İçin Malzemeler 500 gram dana kuşbaşı3 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı2 adet orta uzunluk soğan1 diş sarımsak2 adet yeşil sivri biber1 adet kırmızı kapya biber1 yemek kaşığı domates salçası3 adet orta uzunluk domates (Rendelenmiş)250 ml su1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Mantarlı Et Sote Tanımı İçin Malzemeler 500 gram dana kuş başı400 gram mantar1 adet kırmızı biber3 adet yeşil biber1 adet orta uzunluk kuru soğan2 adet orta uzunluk domates2 diş sarımsakYarım yemek kaşığı salça3 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı yahut margarin1 er çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Mantarlı Et Sote Tarifi İçin Malzemeler 1/2 (yarım) kg kuşbaşı et1 tane kuru soğan2 tane sivri biber2 tane domates1/2 (yarım) kg mantar2 yemek kaşığı salça1/2 (yarım) çay kaşığı tuz1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber1/2 (yarım) çay kaşığı pul biber1/2 (yarım) çay kaşığı kekik3 yemek kaşığı sıvı yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Mantarlı Et Sote Tarifi İçin Malzemeler 400 gram kuşbaşı et (Dana kullandım)2 tane soğan piyazlık doğranmış2 adet yeşil biber1 tane kırmızı kapya biber2 adet domatesYarım paket mantarSalça, kimyon, karabiber, pulbiber, tuz Mantarlı Et Sote Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Kremalı Mantarlı Et Sote Tanımı İçin Gereçler 400 gram kuşbaşı et200 gram istiridye mantarı1 paket krema3 yemek kaşığı sıvı yağTuz, karabiber Kremalı Mantarlı Et Sote Tanımı Yapılışı Öncelikle etleri ocağa alıyoruz ve suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Sonra biraz yağ koyup kavuruyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt