Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Saçım 3 senedir tedirgin, ne önerirsiniz?

Saçım 3 senedir tedirgin, ne önerirsiniz?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar uzun yazıcam okursanız sevinirimBenim lise 1 den önce saçlarım çok sık ve güzeldi, lise 1 sonları 2 başları birincil öncelikle yağlanmaya başladı sonradan inceldi ve dökülmeler oldu şuan da hafif açıklık var bunları çeşitli yağlar kullanarak kapattım birazcık daha iyi eskisine göreÇinko dan tiroid hormoanlarına kadar herşeyime baktırdım bir sorun değil alışılagelmiş, hekim ergenlikten olabilir bu yaşta diyor, ve son 1 yıldır uzaması ilginç yavaşNe önerirsiniz, ne yapmalıyım?birde 1 hafta önce şampuan dan sabuna geçtim geçmez olaydım dökülme arttı ve kepek yaptı

Similar threads

Saçın insan hayatında yeri ve önemi oldukça büyüktür Özellikle bir bayan için saç bakımı her şeyin başında gelir Çoğu zaman bayanların takıntı haline getirdikleri saç sorunlarında bir de erkeklerin kellik sorunları ile karşılaşmaktayız O halde sizler için her iki cinsin rahatlıkla saç üzerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Saçta yağlanma Saç Dökülmesi Yapar mı? Doğrusu aşırı yağlanma saçta değil saçlı derisindededir Vücudun her uygun ter bezi ve bunlara eşlik eden yağ bezleri mevcuttur Bu yağ bezleri kıl kökünde olup, salgısını kıl kökünün dibine yapmaktadır Kafa derisi koltuk altı gibi alanlarda daha fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Canlı Ve Aydınlık Saçlar İçin Yapılması Gerekenler Göz kamaştıran canlılıkta saçlara sahip elde etmek sandığınız dek güç yok hoş bayanlar şimdiz sizlere evde saç bakımı hakkında bilgiler vereceğiz Saçlarınızın gür gözükmesini istiyorsanız saç modelinize dikkat etmeniz gerekiyor Bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Günde kaç tel saç dökülmesi normaldir olağandışı saç dökülmesi, alışılagelmiş saç dökülmesi, çözümleri, tedavisi, önerileri, hakkında bilgiler burada arkadaşlar Doktorum günde 100 tel saç dökülmesi sıradan, banyo esnasında daha da pozitif dökülebilir Zira 100 telden fazla dökülmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Saçlarda Kepek Ve kaşıntı saç bakımı, nasıl olmalıdır, kepek, kaşıntı, saç bakımı hakkında bilgiler için yazımıza buyrun arkadaşlar 1548680509 1548680509 saclardakepekvekasinti5c4efd431e1a7saclardakepekvekasinti5c4efd431e1a7 saclardakepekvekasinti5c4efd431e1a7 Kepek nedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt