Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balıksırtı örgü nasıl yapılır? (Videolu Anlatım) balık sırtı nasıl örülür balıksırtı nasıl örülür balık sırtı yapılır videolu anlatım ters balıksırtı saç örgüsü, nasıl örülür, nasıl yapılır, şekilleri, videolu anlatım, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz Sevgili , En fazla ta...
Cornrow (Zıt Balıksırtı) Saç Örgüsü Nasıl Yapılır? (Videolu Anlatım) ikili balık sırtı nasıl örülür ters balık sırtı nasıl örülür cornrow yapılır ters örgü tekniği video cornrow saç örgüsü, saç örgüsü teknikleri, zenci saç örgüleri, zıt balıksırtı, videosu, ile ilgili bilgileri burada...
Harika saç modelleri şahane saç modelleri okul saç toplama şekilleri mektep için birleştirme şekilleri okulda balık sırtı nasıl örülür video Saç birleştirme şeklinizi yumaşak buklelerle aşağıdaki gibi zenginleştirebilirsiniz Sizce de şık bir bukleli saç topuzu değil mi? 1548678934...
Resimli Kılçık Saç Örgüsü Nasıl Örülür
Kılçık Saç Örgüsü Resimli Anlatım
Saçınızı topladıktan sonra ikiye bölüyorsunuz
Küçük ufak saçlar alıp örmeye balıyorsunuz
ve netice
*
Örgü saçlar hiçbir zaman modası geçmeyen aynı zamanda birbirinden farklı yerlerde kullanılabilecek saç modelleri arasında listenin en başında yer alıyor. Cool hem de zarif bir görünüme kavuşturan örgü saç modelleri arasında balıksırtı örgü modeli de yer alıyor. Peki görünüşte zor olan balıksırtı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.