Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Saçlar nasıl balıksırtı örülür?

Saçlar nasıl balıksırtı örülür?

Similar threads

Balıksırtı örgü nasıl yapılır? (Videolu Anlatım) balık sırtı nasıl örülür balıksırtı nasıl örülür balık sırtı yapılır videolu anlatım ters balıksırtı saç örgüsü, nasıl örülür, nasıl yapılır, şekilleri, videolu anlatım, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz Sevgili , En fazla ta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Cornrow (Zıt Balıksırtı) Saç Örgüsü Nasıl Yapılır? (Videolu Anlatım) ikili balık sırtı nasıl örülür ters balık sırtı nasıl örülür cornrow yapılır ters örgü tekniği video cornrow saç örgüsü, saç örgüsü teknikleri, zenci saç örgüleri, zıt balıksırtı, videosu, ile ilgili bilgileri burada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Harika saç modelleri şahane saç modelleri okul saç toplama şekilleri mektep için birleştirme şekilleri okulda balık sırtı nasıl örülür video Saç birleştirme şeklinizi yumaşak buklelerle aşağıdaki gibi zenginleştirebilirsiniz Sizce de şık bir bukleli saç topuzu değil mi? 1548678934...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Resimli Kılçık Saç Örgüsü Nasıl Örülür Kılçık Saç Örgüsü Resimli Anlatım Saçınızı topladıktan sonra ikiye bölüyorsunuz Küçük ufak saçlar alıp örmeye balıyorsunuz ve netice *
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Örgü saçlar hiçbir zaman modası geçmeyen aynı zamanda birbirinden farklı yerlerde kullanılabilecek saç modelleri arasında listenin en başında yer alıyor. Cool hem de zarif bir görünüme kavuşturan örgü saç modelleri arasında balıksırtı örgü modeli de yer alıyor. Peki görünüşte zor olan balıksırtı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt