Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

saçlara kafes örgü nasıl yapılıyor ya

saçlara kafes örgü nasıl yapılıyor ya
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
saçlara kafes örgü nasıl yapılıyor ya Kafes örgü saç modellerine bayılıyorum bende yaptırmak istiyorum fakat evde nasıl yapılacağını bilmiyorum Bunu anlatan bir video var mı teşekkür ediyorum 1549371058 1549371058 saclarakafesorgunasilyapiliyorya5c5986bb1ce80saclarakafesorgunasilyapiliyorya5c5986bb1ce80saclarakafesorgunasilyapiliyorya5c5986bb1ce80  

Similar threads

kızımın saçlarına kafes örgü yerine getirmek istiyorum nasıl yapabilirim ? Kafes örgü nasıl yapılır, kızımın saçlarını yapacağım fakat şöyle iyi bir anlatım gerekiyor, video da olur  
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Saçlara kafes örgü nasıl yapılır? kafes örgü saç modeli Cevap: Saçlara kafes örgü nasıl yapılır? Kafes örgü gerçekleştirmek için saçlarımızı yine belirtilmiş bir noktadan at kuyruğu yapıyoruz At kuyruğunu uygun bir şekilde taradıktan sonradan vaksladıktan daha sonra üstteki kısımdan bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Kafes örgü, son yıllarda özellikle podyumlarda aynı zamanda dünyaca ünlü defilelerde göze çarpan detaylar arasında yer alıyor. Görünümü dolayısıyla biraz zahmetli gibi görünen kafes örgü, özel günlerinizde tercih edebileceğiniz zarif bir saç stili. Peki kafes saç örgü evde kolayca nasıl yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Kolay kolay bozulmayan saç modeli istendiği vakit akla birinci gelen şey görünümü nispeten şirin duran örgü saç modelleridir. Kolay örgü saç modelleri arasında evladınıza yapabileceğiniz pratik saç modelleri ile kendi mektep saç modelini oluşturabilirsiniz. En kolay ve farklı kız evladı saç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
saça mısır örgünü yapılırken nelere dikkatli olmak gerekir darı örgü nasıl yapılır saça darı örgüsü yapılışı Cevap: Saçlara darı örgü nasıl yapılır? Başta saçlar sıkıca enseden at kuyruğu şekilde tutturulmalıdır Tutturduğumuz bu at kuyruğunu eşit miktarda ikiye ayırıp bu ayırdığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,342Kullanıcılar
blackxsSon üye
Üst Alt