![sacta-et-kavurma.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2022/02/17/sacta-et-kavurma.jpg)
Sacta Et Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
- 400 gram kırmızı et
- 50 gram kuyruk yağı
- 1 adet soğan
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet kapya biber
- 1 adet domates
- 1 çay kaşığı tuz karabiber
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı kekik
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Sacta Et Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kuyruk yağını küçük doğrayıp sacımıza alıyoruz ve kızartıyoruz .
- Üzerine kuşbaşı doğranmış eti ekleyip yarım su bardağı su ekleyip pişirelim.
- Et yumuşayınca üzerine zeytinyağı ,doğranmış soğan ,biberleri ek edin kapağını kapatın pişmeye bırakın.
- Sonra üzerine domatesi ekleyin.
- Baharatları da ekleyip pişirin ve servise hazır afiyet olsun
.