Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sacta Et Kavurma

Sacta Et Kavurma
0
26

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71
sacta-et-kavurma.jpg

Sacta Et Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram kırmızı et
  • 50 gram kuyruk yağı
  • 1 adet soğan
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet domates
  • 1 çay kaşığı tuz karabiber
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Sacta Et Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kuyruk yağını küçük doğrayıp sacımıza alıyoruz ve kızartıyoruz .
  2. Üzerine kuşbaşı doğranmış eti ekleyip yarım su bardağı su ekleyip pişirelim.
  3. Et yumuşayınca üzerine zeytinyağı ,doğranmış soğan ,biberleri ek edin kapağını kapatın pişmeye bırakın.
  4. Sonra üzerine domatesi ekleyin.
  5. Baharatları da ekleyip pişirin ve servise hazır afiyet olsun ♥️.
Sacta Et Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,154Mesajlar
30,094Kullanıcılar
tncylmz68Son üye
Üst Alt