Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sağlıklı Atıştırmalık

Sağlıklı Atıştırmalık

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
saglikli-atistirmalik.jpg

Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı İçin Malzemeler

• 6 adet hurma (küçük ya da orta boy)
  • 6 adet tam ceviz
  • 6 adet çiğ badem
  • 6 adet fındık
  • 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
  • 2 çay kaşığı kakao
  • 1/4 (çeyrek) çay bardağı süt
  • Göz kararı hindistan cevizi
  • (isteğe nazaran tarçın ben koymadım)

Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. 6 adet hurmayı 10 dakika sıcak suda bekletelim.
  2. Ardından süt hariç bütün materyalleri robota alıp homojen bir kıvam alana kadar çekelim.
  3. İstenilen kıvama geldikten sonra sütü ekleyip tekrar çekelim.
  4. Veee hazır son olarak içine istediğiniz kadar hindistan cevizi ekleyelim isterseniz top halinde isterseniz kaşıkla çay kahvenin yanında afiyetle yiyelim :).Not: içine çiğ kaju çiğ fıstık tuzsuz çam fıstığı üzere dilediğiniz eserleri koyabilir değiştirebilirsiniz :).
Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı İçin Materyaller 1 adet olgun muz1 çay bardağı hindistan cevizi1 yemek kaşığı kakaoİsteğe nazaran 1 tatlı kaşığı balBulamak için hindistan cevizi Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır 1 adet muz çatalla ezilir üzerine hindistan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı İçin Gereçler 1.5 su bardağı yulaf ezmesi2 adet olgunlaşmış muz1 yemek kaşığı hindistan cevizi2 yemek kaşığı kakaolu fındık ezmesiBitter damla çikolata Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Muzu çatalla uygunca ezelim ve içerisine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Şekersiz Yağsız Pişmeyen Masum Atıştırmalık Tarifi İçin Malzemeler 2 çay bardağı sarı leblebi2 çay bardağı fıstık2 çay bardağı kuru üzüm1 muz7/8 tane incir1 çorba kaşığı kakao Bulamak için; 3 çorba kaşığı kadar hindistan cevizi Şekersiz Yağsız Pişmeyen Masum Atıştırmalık Tarifi Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
3 Malzemeli Enfes Sağlıklı Atıştırmalık Tarifi İçin Malzemeler 200 gram leblebi1,5 çay bardağı süt5-6 adet hurmaKaplamak için çikolata 3 Malzemeli Enfes Sağlıklı Atıştırmalık Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Leblebi, süt ve hurmayı robottan geçirin. Elde edeceğiniz kıvam şekil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Nar Adedim Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı hindistan cevizi2 yemek kaşığı labne2 yemek kaşığı bal Üzeri için Bitter ve nar taneleri Nar Adedim Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Büyük küçük herkes bayılacak bu tarife, tadı tam bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,323Kullanıcılar
furkan.xSon üye
Üst Alt