Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sağlıklı Smoothie

Sağlıklı Smoothie

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sağlıklı Smoothie Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet muz
*1 dilim ananas
*2 yemek kaşığı yaban mersini
*1 tatlı kaşığı hindistan cevizi
*300 ml tarçın ile tatlandırılmış yeşil çay

Sağlıklı Smoothie Tarifi Yapılışı Tüm meyveleri ve hindistan cevizini smoothie yapacağımız kaba koyup üzerine demleyip soğuttuğumuz yeşil çayı ekliyoruz Blender ile karışımımızı hazır hale getiriyoruz Nane yaprakları ve buz ilave ederek servis edebilirsiniz Afiyet olsun
Not: Smoothieler meyve miktarı doğru ayarlandığında ve kararında tüketildiğinde oldukça faydalı içeceklerdir Hazırladığım smoothie de muzu hem lezzet hem de potasyum içeriği yüksek olduğu için koydum Ananas da hem düşük kalorisi hem de ödem attırıcı özelliğiyle smoothielerimin vazgeçilmezi, selülitin düşmanı Yeşil çay ve tarçını koyarak da metobolizmayı hızlandırmayı hedefledim Kim demiş sağlıklı yiyecekler lezzetsiz diye

Similar threads

Sağlıklı Yulaflı Smoothie Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı kefir *1 çay bardağı doğal ananas suyu *2 dilim ananas (ya da muz, çilek) *1 yemek kaşığı yulaf ezmesi *1 yemek kaşığı keten tohumu *1 çay kaşığı hindistan cevizi *1 çay kaşığı tarçın *Biraz buz Sağlıklı Yulaflı Smoothie...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Diyet ve spor yapanlar için hem pratik hem sağlıklı olan içecekler, meyve ve sebzelerle yapıldığından son nokta besleyicidir. “Smoothie” olarak da isimlendirilen sağlıklı içecekleri, kahvaltıda tüketerek uzun müddet tok kalabilir ve kendinizi daha dinç hissedebilirsiniz.  ‘Yüksek Topuklar’ ekibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Sıcaklarda hafif yemeklere yönelmişken hem doyurucu hem de buz üzere alternatif arayışında olanlara müjde! Mevsimin meyvelerinden yararlanabileceğiniz ve birebir vakitte lıkır lıkır mideye indireceğiniz nefis bir seçenek smoothie. İstediğiniz eserleri kullanarak kendi smoothienizi oluşturabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Yaz sıcaklarında sizlere yardımcı olacak buz gibi smoothie tarifini paylaşıyorum sizlerle Gunumuzde oldukca sık karşılaştığımız bu iceceklere bende mutfağımda yer verdim ve sonuc harika Yapması cok kolay, tadı enfes meyveli smoothieler sizlerinde hoşuna gidecektir eminim Bu icecekler tok tutması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Yaz aylarında, sıcaklık ve terlemeyle vücut daha çok likit kaybeder. Bu nedenle, günlük likit gereksiniminin karşılanmasına daha çok dikkat etmeliyiz. Yeteri kadar likit tüketmediğinizde, baş ağrısı, baş dönmesi, halsizlik üzere şikayetler ortaya çıkabilir, sıhhat dertleri kaçınılmaz olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt