Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sağlıklı Yerfıstığı Atıştırmalık

Sağlıklı Yerfıstığı Atıştırmalık

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
saglikli-yerfistigi-atistirmalik.jpg

Sağlıklı Yerfıstığı Atıştırmalık Tanımı İçin Malzemeler

• 2 su bardağı yerfıstığı
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı

Sağlıklı Yerfıstığı Atıştırmalık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yerfıstıklarını fırın tepsisine dizip 200 derecede yaklaşık 15-20 dakika kadar bekliyoruz. Kabukları çabuk soyulsun diye fırınlıyorum.
  2. Yerfıstıklarını kabuklarından ayırıp blender dan geçiriyoruz.
  3. Üzerine bal ve zeytinyağı ekleyip tekrar geçiriyoruz.
  4. Hazırlanan yerfistığı ezmesini şekillendiriyorum. Afiyet olsun.
Sağlıklı Yerfıstığı Atıştırmalık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı İçin Materyaller 1 adet olgun muz1 çay bardağı hindistan cevizi1 yemek kaşığı kakaoİsteğe nazaran 1 tatlı kaşığı balBulamak için hindistan cevizi Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır 1 adet muz çatalla ezilir üzerine hindistan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Çikolatalı Pişmeyen Atıştırmalık Tanımı İçin Gereçler 1 çay bardağı yulaf1.5 çay bardağı ceviz1 yemek kaşığı tahin1 yemek kaşığı bal60 gram bitter çikolata Çikolatalı Pişmeyen Atıştırmalık Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Yulaf, ceviz, tahin balımızı rondodan hoş püre kıvamını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Nar Adedim Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı hindistan cevizi2 yemek kaşığı labne2 yemek kaşığı bal Üzeri için Bitter ve nar taneleri Nar Adedim Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Büyük küçük herkes bayılacak bu tarife, tadı tam bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı İçin Gereçler 1.5 su bardağı yulaf ezmesi2 adet olgunlaşmış muz1 yemek kaşığı hindistan cevizi2 yemek kaşığı kakaolu fındık ezmesiBitter damla çikolata Sağlıklı Atıştırmalık Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Muzu çatalla uygunca ezelim ve içerisine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Fıstık Ezmeli Yulaflı Diyet Atıştırmalık Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı yulaf ezmesi1 avuç cevizYarım su bardağı(2 dolu yemek kaşığı)fıstık ezmesi2 yemek kaşığı bal2 yemek kaşığı hindistan cevizi3 yemek kaşığı bitter damla çikolata Fıstık Ezmeli Yulaflı Diyet Atıştırmalık Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt