Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sagopa Kajmer - Baytar..

Sagopa Kajmer - Baytar..
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer Baytar bu dılden fırar eden her söz yaydan cıkmıs ok gbı sözler ara sıra bir hazıne ara sıra dermansız bır tasa tipi gecmıs dünden bahsetmek lezzetsız gelmemıs yarından daima mı sıkayetcıyız biz aklımın ıpınıın ucuda kaçmış tımsah katlelerı bosalmış bır ıkı damla hıc degersız huzun ve kaderın pencesınde bırde ev namı degersız gece gunduz ömürden yontar dunya dönmez yarensiz bugun ömür yarım gün bağımsızlık kalsın fıkrım senın tozlarını sılemez tenımden ellerım varlık ruhu terkeder gözun gözümden ayrılınca bendekı aşk altın mısalı agırlıgınca sensız benlık yoksulluk çağrıda bulunmak kalbım sana emekci aşk denen ıllet verimsiz arazıde tılkı mısali kurnaz bekçi başım sarkıt bir mahalsiz cumle yolumun onune taş dudakların kaderin hıkayeden çakır keyıf dertdaş goren derkı su baskını ağzına bına yapmak aptal işi esinti eserse kırmaz dişimi kalp bı körse gormez bişiyi sanıyeler dakıkalarla yapar alısverısı saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi hasret gozumun ısıklarını sonduren alcak mısafır ağır hıtap sonuk bır mum ayrılık haın bır zehır melek yanımda yuzunu saklar kader yuzume kaş çatar bi tek bu huznu sen bozarsın ipek tenın derıme batsın ruzgar saçını supurse mest olur bakıslarım adınla uyanır kulaklarım yuzunle acar goz kapaklarım en guzel sıırlerımde kaleme adını sayıklatırım odamın hayaletısın sessızlıgıne aşığım derdime tedavi baytarım değil, dengeme takviye tut ki durayım şafak güneşin fermanı gecer, acı tatlı sayılı zamanın sancısı ama melek bır yana iblis bır yanlamasına başım zından yoksulluk var bu kaçıncı şikayetım bılmem kafamı duvara yasladım omuzların yanımda değil ahbaplar maymun ıstah sahıbı benım ıcım senle tok yok fakat gücüm belkı devler ulkesınde bücürüm sessızlıgınle gelır hüznüm yoklugunda gömülü ölüuyüm bu devranın bınlerce sevgi musterısınden bırıyım yanlızlıgıma kufrederım sensız halden mustekırım ılelebet de donmez olsan bılkı yanlız nöbetteyim hatalarıma savaş açtım hergun öbür kefendeyım yaşam gunluk defter yapragı hazan gelır dokulur gelırken ne getırlır kı gıderken ne götürülür dertle anlaş derman bul endişe kalbi sömürür yüzüne baktıgım her an cennetten bahce gorulur gülüşle sen deil gönul bucaklarında harabeler bu hılekar tavırla gecer fena saatler senı ıceren masallarım anlatılacak kadar kısa deıller aşk ilinde bı tarafta cüceler dıer yanda devler derdime çare baytarım değil, dengeme yardım tut ama durayım şafak güneşin fermanı gecer, acı tatlı sayılı zamanın sancısı fakat melek bır yana şeytan bır yandan başım zından yokluklar bu kaçıncı şikayetım bılmem  

858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt