Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sagopa Kajmer - Vesselam

Sagopa Kajmer - Vesselam
0
127

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer Vesselam Şu baş belası dilimi kesin ! Zilimi çalsın serzeniş, içime dolsun üzüntü Süreklilik ne zorlama bir iş Perişanlık, vicdan azabı çekilmesi en zor dertmiş Katlanma bütün sıkıntıların anahtarıdır, doğrudur Hayal kırıklıklarım sonucu ruhum yorgundur Ağaçlarımdan pişmanlık meyveleri sarkıyor Haydi topla ! Gözlerimden uyku çalanı ara ve bul patakla Gönlümün dipte kalan kısmında arşivlenmiş onca bere Yılan ve akreplerle batmış içinde bulunduğum yuva Birileri haddini bildirmeli vefat okuna kafa tutan kalkanlara Yaptıklarımdan sebep yapacaklarına tedbirli Sago yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı Lan bi sen mi kaldın tek akıllı ? (Sen mi !) Bu tarla mayınlı ! Ummadığın yer tuzaklı (Vesselam) Dil ateştir azıcık suylaaaa söndürülmesi mümkündüüüür Tırnaklarını aşındıraaan, çözemediğin bu kör düğümdüüür Üzgünümdür hayli vesselam Vuslatım gelmez mihmaaan Beklerim Gurbetteyim ne edeyim? (Ne deyiiim) (Kafkef ! Ver gazı) Sen gözümde dikensin bana güzel bir gül gerek Düşüncelerin yüzüne vurmalı Buna adam gerek ! Lakayıtın hedefi uğruna yalnızca yanan bir istif emek İçinde şeytan himayede o sen değilsin o an seslenmek Kum saati döner, akan süre saçlarımı söker Nursuz bir yüz meyvesiz bir ağaca aynı, gülüver Taş uygun ağır ağır, ağır gazla diyarımdan Ey iştahı maymun leziz çekil gıyabımdan El emeği mahsulünden geçin yunus Dalaletin delaleti elde etmek neyime ? Desturum ! Sorularınızın cevaplarını bakışlarımdan bulun Silahlarımın acılarını kurşunlarımdan sorun Elbiselerin kibir kokulu kalbin içi fesat batmış Düşünce zikir benzer anda bitirir okulu Fark edilmez sandığın gülünç iblis oyunu Ezelden beridir ona elini veren kaptırmıştır kolunu ! Dil ateştir azıcık suyla söndürülmesi mümkündür Tırnaklarını aşındıran çözemediğin bu kör düğümdür Üzgünümdür hayli vesselam Vuslatım gelmez mihman Beklerim Gurbetteyim ne edeyim ?  

858,506Konular
983,098Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt