Sahanda Yumurtalı Salçalı Soğan Kavurması Tanımı İçin Materyaller
- 4 adet orta uzunluk kuru soğan
- 2 tane yumurta
- 1 yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 tatlı kaşığı tuz ( yeniden de dikkatli ekleyin)
- 1 tatlı kaşığı pul biber
Sahanda Yumurtalı Salçalı Soğan Kavurması Tanımı Yapılışı
- Soğanları ay halde doğranır, soğanlar acı suyu çıkana kadar yıkanır.
- Sahana bir fincan sıvı yağı döküyoruz, yağ kızdırıyoruz ve soğanları ekleyip pembeleşene kadar kavuruyoruz.
- Soğanların ortasına kaşıkla yumurtalar için boşluklar açıyoruz yumurtaları açtığımız boşluklara kırıyoruz.
- Acı seviyorsanız üzerine pul biber dökebilirsiniz.
- Çok kolay çabucak çay olana kadar hazır.
- Olacak bir tanım vitaminli mi vitaminli arkadaşlar yapmanızı tavsiye ederim.