Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şahane Antep Tava

Şahane Antep Tava
0
31

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
sahane-antep-tava.jpg

Şahane Antep Tava Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gram kuşbaşı et
  • 2 tane patlıcan
  • 2 tane orta uzunluk patates
  • 4-5 tane biber
  • 2 tane soğan
  • 4-5 tane domates
  • 5-6 diş sarımsak
Sosu İçin
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • 2 su bardağı kadar sıcak su

Şahane Antep Tava Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tüm zerzevatları kuşbaşı olarak doğruyoruz ve bir fırın tepsisine alıyoruz. Sosu için olan gereçleri bir kaba alıp karıştırıyoruz.
  2. Ben sosu için haşladığım etin suyunu kullandım ve sosu kaynattım. Sosu tepsideki materyallerin üzerine ek edip güzelce harmanlıyoruz.
  3. Tepsinin üzerini evvel yağlı kağıt, sonra folyo ile güzelce sarıp fırına gönderiyoruz. 200 derecede 1 saat üzeri kapalı olarak pişiriyoruz.
  4. Yemeğin üzerini açıp 30 dakika da üzeri açık biçimde pişirip fırından alıyoruz. Dinlendirip servis edebilirsiniz.
 
858,489Konular
981,517Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt