Şahane Şinitzel Tanımı İçin Materyaller
- 1 bütün tavuk göğsü
- 2 yumurta
- 1 kase galeta unu
- 1kase buğday unu
- 1 tatlı kaşığı hazır tavuk mangal sosu
- Kırmızı toz biber
- Karabiber
- Pulbiber
- Tuz
- Sıvıyağ
Şahane Şinitzel Tanımı Yapılışı
- Tavuk göğsünü şnitzel yapmak için ince kesimler halinde kesiyoruz .
- Baharatlarımızı isteğe bağlı ekleyip göğüslere yeterlice yediriyoruz dinlendiriyoruz.
- O sırada biz bir kaseye yumurtaları kırıp karıştırıyoruz.
- Denetimli tuzunu ekleyip bir kaseye beyaz unu öbür kaseye galeta ununu tavuk göğsünü evvel beyaz una sonra yumurtaya akabinde galeta ununu bulayıp kızartıyoruz.