elektronikci
FD Üye
Sahine (Peygamber Efendimiz (Sav) Çok Severmiş) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 yemek kaşığı oda sıcaklığımda tereyağ
- 2 yemek kaşığı bal
- 2 yemek kaşığı tahin
- Kavrulmuş susam
- Ceviz parçaları
Sahine (Peygamber Efendimiz (Sav) Çok Severmiş) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Geniş bir tabakta orda sıcaklığına getirdiğimiz tereyağı bal ve tahinle güzelce karıştırıyoruz.
- Pürüzsüz bir kıvama gelmesini sağlıyoruz.
- Servis tabağımıza alıp, üzerini kavrulmuş susam ve kırılmış ceviz parçacıkları ile süslüyoruz. Ekmeği bana bana yiyoruz. Afiyet olsun.