Sahurluk Sandiviç Tanımı İçin Materyaller
- Sandiviç ekmeği
- 2 adet orta uzunluk patates
- Sosis ( adeti isteğe göre)
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 çay bardağı su
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz
Sahurluk Sandiviç Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle tavamıza 3 yemek kaşığı yağımızı koyup kızdırıyoruz.
- Patateslerimizi küp halinde doğrayıp tavaya alıp kızartıyoruz.
- Sonrasında tuzumuzu ekleyip karıştırıp sosislerimizi ek edip kavuruyoruz.
- 1 yemek kaşığı salçayı katıp eritip patates ve sosisle harmanlıyoruz.
- 1 çay bardağı suyumuzu ek edip kapağını kapatıp hafif sulu kalıncaya dek pişiriyoruz.
- Son olarak sandiviç ekmeğimize pişen patates ve sosislerimizi koyup servis ediyoruz. Afiyet olsun .