Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sakallarım uzamıyor?

Sakallarım uzamıyor?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar, dedemin babamın amcamın sakalları ideal Kalıtımsal hiçbir sorun değil oysa 4 yıl önce ergenliğe girdiğimde ne boyum uzadı nede sakallarım çıktı Top sakal bölgesi idare eder ancak sakallar fazla canımı sıkıyor Aralarında boşluklar var hiç kıllanmamış mesafeli sakallar çıkıyor Uzayıncada koltuk altı kılı gibi görünüyor Ben 17 yaşımdan beri ya makineyle yada makasla kısaltırdım Nasıl olsa ileride hergün usturayla tıraş olur saçım dek sakalım olur diye düşünürdüm Derhal kesmenin sakalı uzatmadığını duydum Cildiyeye göstermeyi planlıyorum acaba hormon eksikliği mi var diye Ancak bir takım doktorlar senin kılınlamı uğraşacağız diye azarlıyorlar Ne yapmamı önerirsiniz? Birde sakalla top sakalın arasında tembellik var Babamın sakal yapısına hiç benzemiyor Boyum uzamadı hiç olmazsa sakalım olsun

858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt