Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sakarca Kızartması (Karadeniz Ordu Yemeği)

Sakarca Kızartması (Karadeniz Ordu Yemeği)
0
36

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
sakarca-kizartmasi-karadeniz-ordu-yemegi-1.jpg

Sakarca Kızartması (Karadeniz Ordu Yemeği) Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 bağ sakarca
  • Yarım bayat ekmek içi
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 adet yumurta
Kızartmak için ;
  • 1 çay bardağı sıvı yağ

Sakarca Kızartması (Karadeniz Ordu Yemeği) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bayat ekmekleri sakarcanın üzerine ufalıyoruz.
  2. 1 tatlı kaşığı tuzu da ekliyoruz.
  3. Elimizle karıştırıyoruz.
  4. Tavamıza bir miktar yağ koyuyoruz.
  5. Karışımı da koyuyoruz elimizle yayıyoruz. Tavayı tamamen kaplayana kadar yayabiliriz.
  6. Yavaş bir şekilde kızartıyoruz.
  7. Bir kapak yardımı ile çeviriyoruz.
  8. Kızarmış üst tarafına ayrı bir kapta kırılmış ve çırpılmış yumurtayı bir fırça yardımı ile sürüyoruz.
  9. Tava kapağını üzerine kapatıyoruz altı kısık şekilde kızartıyoruz. Afiyet olsun.
Sakarca Kızartması (Karadeniz Ordu Yemeği) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt