Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şakşuka

Şakşuka
0
52

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
saksuka.jpg

Şakşuka Tarifi İçin Malzemeler

• 2 adet patlıcan
  • 3-4 adet biber
  • 1 büyükçe domates
  • 1 diş darımsak
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • Tuz
Kızartmak için
  • Sıvı yağ

Şakşuka Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Patlıcanları ve biberleri küp küp doğradım kızgın yağda öncelikle patlıcanı kızarttım fazla yağını alması için kızarttıktan sonra havlu kağıt serili tabağa aldım.
  2. Diğer yanda biberleri de kızarttım ayrı bir kapta çok az zeytinyağı ekleyip rendelediğim domatesi pişirdim.
  3. Çok az salça ve sarımsak rendesi de ekledim güzelce pişirdim tuzunu da ekledim.
  4. Servis tabağına en alta patates üstüne biber en üste domates sosunu ekledim ben bu şekilde yaptım malzemeleri göz kararı ekledim.
Şakşuka Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Şakşuka (Karışık Kızartma) Tarifi İçin Malzemeler 2 tane patates1 tane büyük patlıcan1 tane büyük kabak4 tane sivri biber2 tane domates1 diş sarımsak1 fiske şekerTuz Kızartmak için; Sıvı yağ Şakşuka (Karışık Kızartma) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Patatesi patlıcanı kabağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Şakşuka Tanımı İçin Materyaller 4 adet patlıcan4 adet patates3 adet domates5-6 adet biber (büyüklüğüne göre)2 diş sarımsakSıvı yağTuz Şakşuka Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Birinci evvel patlıcanları alacalı soyup küp küp doğrayıp tuzlu suda bekletin. Patatesleri de soyup küp küp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Bol Soslu Enfes Lezzetli Şakşuka Tarifi İçin Malzemeler 4 adet orta boy patlıcan3 adet yeşil biber2 adet patates1 adet soğan1 tatlı kaşığı salça domates veya biber benim salçam karışık2 adet rendelenmiş domates küçük ise 3 adetKızartmak için sıvı yağTuz karabiber pul biber Bol Soslu Enfes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Yalancı Şakşuka Tarifi İçin Malzemeler 1/3 çay bardağı zeytinyağı1 adet patlıcan1 adet biber1 kase domates konservesi2 diş sarımsakTuz ve karabiber Yalancı Şakşuka Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Patlıcanı alacalı soyup, minik küpler olacak şekilde doğrayalım. Biberleri de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Fırında Kıymalı Şakşuka Tanımı İçin Malzemeler 300 gram kıyma1 adet soğan3 yemek kaşığı zeytin yağTuzKarabiberPulbiberKimyon3 adet patlıcan2 adet kabak7 adet yeşil biber3 adet patates5 adet çeri domates Kızartmak için; Sıvı yağ Sosu için; 1 yemek kaşığı salça2 yemek kaşığı zeytin yağ1 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt