Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Salavat-ı Şerife Okumanın Faydaları

Salavat-ı Şerife Okumanın Faydaları
0
192

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Salavatı Şerife

Surekli ve Ozellikle cuma gunu ve geceleri cokca salevatı şerife okumak, Hz Muhammet (sav) şefaatini cennette komşuluğunu ve arkadaşlığını kazanmış olur

Hz Muhammet (sav) şoyle buyurmuştur:

Kıyamet gununde insanların bana en yakını, bana en cok salevat getirendir

* Her cuma gunu bana cok salevat okuyunuz Cunku ummetimin salevatı bana cuma gunu arz olunur Derecesi, mertebesi bana en yakın olan, bana en cok salevat okuyandır

*Cuma gunu bana cok salevat okuyunuz Cunku melekler buna şahitlik eder Bana salevat getiren kimsenin salevatı salevat getirir getirmez muhakkak bana arz olur

* Cenabı Allah muhakkak bana selam eden kimsenin selamını bana bildirir ve ben de ona selam ederim

Musluman olan kişi ne zaman Hz Muhammet ( sav) ismi gecerse veyahut Peygamberimiz aklına gelirse selam ile birlikte salevat ı şerife okur

imagessalavatiserifeokumaninfaydalari5adecd1281939

Similar threads

Salavatı Şerife Sürekli ve Özellikle cuma günü ve geceleri bol miktarda salevatı şerife okumak, Hz Muhammet (sav) şefaatini cennette komşuluğunu ve arkadaşlığını kazanmış olur Hz Muhammet (sav) şöyle buyurmuştur: Kıyamet gününde insanların bana en yakını, bana en çok salevat getirendir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Salavat Getirmenin Onemi İle İlgili Hadisler Peygamber Efendimize Salavat getirmek ile ilgili hadisler Salavatı Şerife getirmenin fazileti hakkında hadisler Hz Peygamber Efendimiz ( sav ) buyurdular ki : Bir gun bana Cenabi Hakk`in dørt buyuk melegi Cebrail,Mikail,israfil ve Azrail (...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
Sual: Peygamber efendimizin ismi geçince salevat getirmek lazım mıdır? CEVAP Resulullah sallallahü aleyhi ve sellemin ismini işitenin ömründe bir defa salevat getirmesi farz, okuyunca, yazınca, söyleyince, işitince ilkinde söylemek vacip, tekrarında müstehaptır (Reddülmuhtar) Resuli ekrem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Salevat getirmek Sual: Peygamber efendimizin ismi geçince salevat getirmek lazım mıdır? CEVAP Resulullah sallallahü aleyhi ve sellemin ismini işitenin ömründe bir defa salevat getirmesi farz, okuyunca, yazınca, söyleyince, işitince ilkinde söylemek vacip, tekrarında müstehaptır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Sual: Peygamber efendimizin ismi geçince salevat getirmek lazım mıdır? CEVAP Resulullah sallallahü aleyhi ve sellemin ismini işitenin ömründe bir defa salevat getirmesi farz, okuyunca, yazınca, söyleyince, işitince ilkinde söylemek vacip, tekrarında müstehaptır (Reddül Muhtar) Resuli ekrem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt