Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Salavât-ı Şerife

Salavât-ı Şerife
0
145

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Sallallahu hi Vessellem: Kim bana bir salât getirirse, Allah ona bununla on salât getirirbuyurmuştur (Müslim: 1228)
Sallallahu Aleyhi Vessellem: Kabrimi bayram yerine çevirmeyin Bana salât getirin Getirdiğiniz salât nerede olursanız olun bana ulaşır(Ebu Davud: 2218)

Allahumme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Diğer Bir Salâvat;
Allahumme salli âlâ seyyidina Muhammedininnebiyyi ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
Allah'ım! Ümmi Peygamber Muhammed (sav)'e onun aline ve ashabına salât ve selam eyle

Similar threads

Sallallahu hi Vessellem: Kim bana bir salât getirirse, Allah ona bununla on salât getirirbuyurmuştur (Müslim: 1228) Sallallahu Aleyhi Vessellem: Kabrimi bayram yerine çevirmeyin Bana salât getirin Getirdiğiniz salât nerede olursanız olun bana ulaşır(Ebu Davud: 2218) Allahumme salli alâ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
mübarek gün ve gecelerde okunacak dualar mübarek gecelerde yapılacak dualar okunacak geceler ve anlamları Berat Gecesi Duası Bismillâhirrahmanirrahim Eûzu biafvike min ikâbike ve eûzu biridâke min sahatike ve eûzu bike minke celle vechuke lâuhsî senâen aleyke ente kemâ esneyte alâ nefsike...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
salavat nasıl getirilir Sallallahu Aleyhi Vessellem: Kabrimi bayram yerine cevirmeyin Bana salat getirin Getirdiğiniz salat nerede olursanız olun bana ulaşır(Ebu Davud: 2218) Sallallahu hi Vessellem: Kim bana bir salat getirirse, Allah ona bununla on salat getirirbuyurmuştur (Muslim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Salavatı Şerif: Allahumme salli alâ seyyidina muhammedin ve alâ ali seyyidina muhammed Kur'anı Kerim'de Rabbimiz buyuruyor ki: Şüphesiz Allah ve melekleri Peygamber’e salât ediyorlar Ey iman edenler! Siz de ona salât edin, selâm edinAhzab Suresi 56 Hadisler buyuruyor ki ; Kıyamet günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Salavatı Şerif: Allahumme salli alâ seyyidina muhammedin ve alâ ali seyyidina muhammed Kur'anı Kerim'de Rabbimiz buyuruyor ki: Şüphesiz Allah ve melekleri Peygamber’e salât ediyorlar Ey iman edenler! Siz de ona salât edin, selâm edinAhzab Suresi 56 Hadisler buyuruyor ki ; Kıyamet günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,506Konular
983,098Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt