Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Salçalı Bulgur Pilavı

Salçalı Bulgur Pilavı
0
92

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
salcali-bulgur-pilavi.jpg

Salçalı Bulgur Pilavı Tanımı İçin Materyaller

  • 1 küçük uzunluk soğan
  • 2 adet carliston biber
  • 1 kaşık domates ve biber salçası
  • 1.5 su bardağı bulgur
  • 2 adet knor
  • Tuz

Salçalı Bulgur Pilavı Tanımı Yapılışı

  1. Soğanı ve biberi doğradıktan sonra tencereye sıvı yağı alıyoruz biraz kızdırdıktan sonra soğanı kavuruyoruz.
  2. Daha sonra biberi ekleyip kavuruyoruz. Biber ve domates salçasını ekliyoruz (Ben yazın domates rendeliyorum, kışın domates sosu ekliyorum)
  3. Daha sonra bulgurumuzu ekliyorum ve en az 5 dakika orta ateşte kavuruyoruz.
  4. Daha sonra 4 su bardağı sıcak suyu ekliyoruz knor ekleyip tuz ayarını yaptıktan sonra kapağı kapatın.
  5. Orta ateşte suyunu çekmesini bekliyoruz. Afiyet olsun????.
 
858,478Konular
981,297Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt