Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Salçalı Yumuşacık Et Kavurma

Salçalı Yumuşacık Et Kavurma
0
41

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
salcali-yumusacik-et-kavurma.jpg

Salçalı Yumuşacık Et Kavurma Tanımı İçin Gereçler

  • 600 gram dana kuşbaşı
  • 1 adet küçük mor soğan
  • 1 yemek kaşığı domates yahut biber salçası
  • 1 dilim limon
  • 3 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Tuz

Salçalı Yumuşacık Et Kavurma Tanımı Yapılışı

  1. Kuşbaşı doğranmış etleri, 1 su bardağı su, soğanın yarısı ve limon ile birlikte 45 dakika haşlıyoruz.
  2. Kalan yarım soğanı doğrayıp zeytin yağını da ekleyelim etle birlikte kavuralım.
  3. Etin içinde kalan su güzelce kendini çektiğinde salçasını ve baharatlarını ekleyip salça kokusu çıkana kadar biraz daha kavuralım. Afiyet olsun????️????.
 
858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt