Şalgamlı Kuskus Salatası Tanımı İçin Gereçler
- 2 su bardağı şalgam
- 1.5 su bardağı su
- 2 su bardağı kuskus şehriye
- Kornişon turşu
- Konserve mısır
- Yeşil soğan
- Dereotu
- Maydanoz
- 1 çay bardağına yakın zeytinyağı
- 1 limonun suyu
- Tuz
Şalgamlı Kuskus Salatası Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Şalgam ve suyu tencereye alıp kaynamaya bırakıyoruz.
- Kaynadığı vakit kuskus şehriyeyi ekleyip kısık ateşte pişiriyoruz (Piştikten sonra içinde suyu kalırsa süzebilirsiniz).
- Derin bir kaba alıp soğumasını bekliyoruz (Birbirine yapışırsa hafif karıştırarak ayırın lütfen)
- Ufak doğradığımız kornişon, dereotu, maydanoz ve soğanı üzerine ekliyoruz.
- Kalan materyalleri de sırayla ekleyip servis ediyoruz. Afiyet olsun Detaylı görüntümüzü kanaldan izleyip abone olursanız çok keyifli oluruz ????