Samsundan Çakallı Menemen Kahvaltının Hoşu Tanımı İçin Gereçler
- 2 adet acı kıl biber
- 3 orta uzunluk domates
- 2 yumurta sarısı
- 3 dilim kadar kaşar peyniri
- 1 yemek kaşığı tereyağı yahut zeytinyağı
- Tuz, maydanoz
- Materyaller, isteğe bağlı arttırılabilir
Samsundan Çakallı Menemen Kahvaltının Hoşu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Tavamıza yağımızı ve ince doğranmış kıl biberleri koyup, kısık ateşte, bir iki tıp çevirelim.
- Kabukları soyulmuş ve ince doğranmış domatesleri eze eze yeterlice pişirelim, gerekirse çok az salça ek edelim, tuzunu atalım.
- Yumurta sarılarını ekleyip, pişince kaşar peynirini koyup ocağı kapatalım.
- Maydanoz serperek servis yapabilirsiniz. Deneyecek olanlara şimdiden kolay gelsin ????.