iltasyazilim
FD Üye
Google Geliştiriciler Konferansında dün tanıtımı yapılan Samsung Gear Live akıllı saat teknolojisini bir adım daha ileri götürüyor
Konferansta tanıtılan ve Android Wear işletim sistemini kullanan Samsung Gear Live akıllı saati bir çok özelliği bakımından yine aynı konferansta tanıtılan LG G Watch benzer özellikler taşımakta Spor yaparken'de kullanabileceğiniz Samsung Gear Live saatlerinde adım atma, nabız ölçme gibi bir çok özellik bulunmakta
Samsung Gear Live Özellikleri:
Ekran: 163 inç Super AMOLED 320x320 çözünürlüğünde
İşlemci: 12 GHz
RAM: 512 MB
Depolama alanı: 4 GB
Bağlantı: Bluetooth 40
Boyutlar ve ağırlık: 379 x 564 x 89 mm, 59 g
Batarya: 300 mAh
Koruma derecesi: IP67
Özellikler: Kalp atışı sensörü
Dün tanıtılan ürün şuanda sadece Google Play Store üzerinden ön siparişle satılmakta 7 Temmuzda ise genel olarak tüm ülkelerde satışa sunulacak
Konferansta tanıtılan ve Android Wear işletim sistemini kullanan Samsung Gear Live akıllı saati bir çok özelliği bakımından yine aynı konferansta tanıtılan LG G Watch benzer özellikler taşımakta Spor yaparken'de kullanabileceğiniz Samsung Gear Live saatlerinde adım atma, nabız ölçme gibi bir çok özellik bulunmakta
Samsung Gear Live Özellikleri:
Ekran: 163 inç Super AMOLED 320x320 çözünürlüğünde
İşlemci: 12 GHz
RAM: 512 MB
Depolama alanı: 4 GB
Bağlantı: Bluetooth 40
Boyutlar ve ağırlık: 379 x 564 x 89 mm, 59 g
Batarya: 300 mAh
Koruma derecesi: IP67
Özellikler: Kalp atışı sensörü
Dün tanıtılan ürün şuanda sadece Google Play Store üzerinden ön siparişle satılmakta 7 Temmuzda ise genel olarak tüm ülkelerde satışa sunulacak
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.