
San Sebastian Cheescake Tanımı İçin Gereçler
- 500 gram labne peyniri
- 1,5 su bardağı tozşeker
- 4 adet yumurta (oda sıcaklığında)
- 3 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 paket krema
San Sebastian Cheescake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel labne peyniri ve şekeri mikserle çırpıyoruz.
- Homojen bir kıvam alınca yumurtaları tek tek olacak halde karışıma katarak çırpıyoruz.
- Sıvıyağ ve unu ekleyip bu sefer el çırpıcısıyla süratli bir halde karıştırıyoruz.
- En son kremayıda ekleyince 23 cmlik kenarları da yağlı kağıtla kaplanmış kelepçeli kalbımıza döküyoruz.
- Evvelce 190°de ısıtılmış fırında 40 dk kadar üstü karamel rengi alana kadar pişiriyoruz.
- Oda sıcaklığında uygunca soğuyana kadar dinlendirip çikolata sos ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.