San Sebastian Cheesecake Tanımı İçin Materyaller
- 4 paket beyaz krem peynir
- 2 paket krema
- 5 yumurta
- 1,5 su bardağı şeker
- 2 yemek kaşığı dolusu un
- 1 paket vanilya
San Sebastian Cheesecake Tanımı Yapılışı
- Krem peynirleri ve şekeri bir kaba alıp homojen olana kadar çırpalım.
- Uygunca karıştıktan sonra kremaları ekleyip çırpmaya devam edelim.
- Daha sonra unu ve vanilyayı ekleyip çırpalım.
- En son yumurtaları tek tek ekleyip yedirene kadar çırpalım.
- Kelepçeli kalıbı yağlı kağıtla kaplayalım. Harcımızı kalıba dökelim.
- Evvelce güzelce ısıtılmış 200 derece fırında 30-35 dakika pişirelim.
- Üzerinin yanıklığı zevkinize nazaran değişebilir.
- Piştikten sonra cheesecake ortası oynamalı.
- Fırından almayalım. Etaplı olarak fırının kapağını açarak soğutalım ki ortası çökmesin.
- Oda sıcaklığına gelince buzdolabında 1 gece dinlendirelim. San sebastian servise hazır. Afiyet olsun ????.