San Sebastian Cheesecake Tanımı İçin Gereçler
- 700 gram labne peyniri
- 400 gram krema
- 4 yumurta
- 250 ml şeker
- Çeyrek limon suyu
- 1 paket vanilya
- 25 gram un
- 10 gram nişasta
San Sebastian Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta hariç bütün materyalleri düzgünce karıştırın.
- Pürüzsüz kıvama getirdiğiniz materyallere yumurtaları teker teker kırıp karıştırın.
- Yağlı kağıt serdiğiniz 22 cm’lik kalıba malzemeyi dökün ve evvelce ısıtılmış 220 derecelik fırında 50 dakika pişirin.
- Çok kabarıp soğuyunca çökecek zati olması gereken bu.
- Üzerine çikolata yahut meyveli sos döküp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun ????.