San Sebastian Tarifi İçin Malzemeler
- 600 gram pınar beyaz peynir
- 1 su bardağı şeker
- 4 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı un
- 400 gram krema
San Sebastian Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle beyaz peynir ve şeker iyice çırpılır ardından yumurtalar tek tek eklenerek çırpmaya devam edilir.
- 2 yemek kaşığı un da ilave edilip çırpılır.
- Son olarak kremada eklenir 5 dk çırpılır.
- Yağlanmış 20 cm lik kalıba yağlı kağıtlar yerleştirilir ve içerisine dökülür.
- Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede kontrollü şekilde pişirilir.
- Piştikten sonra 1 saate yakın fırında dinlendirilir.
- Servis esnasında istenilirse çikolata eritilip üzerine dökülerek servis yapılır. Afiyet olsun.