San Sebastian Tarifi İçin Malzemeler
- 3 paket (600 gr) krem peynir
- 1 paket krema
- 3 adet yumurta
- 1 yemek kaşığı un
- 1 su bardağı (200 gr) toz şeker
- 1 paket vanilya tozu
San Sebastian Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Ön ısınma için fırınınızı önce 200 dereceye ayarlayın.
- Krem peyniri ve yumurtaları homojen bir kıvam alana kadar tel çırpıcıyla çırpın, kremayı ekleyip biraz daha çırpıp şeker, un, vanilyayı ekleyip son kez karıştırın.
- 18 cm kelepçeli kalıbın içine elinizle buruşturduğunuz yağlı kağıt yerleştirip, harcı dikkatlice içine dökün. Hava kabarcıkları olmasın diye tezgaha kalıbı bir iki kere vurun.
- Isınmış fırına verip 40 dakika pişirin, arada bakın tabiki fırından fırına değişikler olabilir.
- Piştikten sonra, fırın içerisinde bırakın hemen çıkarmayın, kabarıklığını fazla kayıp etmemek için ve sonrasında soğuması için tezgaha alıp en son 1 gece dolaba kaldırın.