San Sebastian Tanımı İçin Materyaller
- 300 gr beyaz peynir
- Yarım su bardağından biraz fazla toz şeker
- 1 paket vanilya
- 2 adet yumurta
- 1 tepeleme tatlı kaşığı dolusu un
- 200 ml sıvı krema
San Sebastian Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tüm gereçler oda sıcaklığında olmalıdır. ) Krem peynir ,toz şeker ve vanilyayı şekerler eriyene kadar mikser yardımı ile çırpıyoruz.
- Daha sonra yumurtanın birini karışıma ek edip güzelce karışana kadar çırpmaya devam ediyoruz,sonrasında başka yumurtayı da ek edip çırpıyoruz.
- Unumuzu eleyerek karışıma ek ediyoruz.
- Son olarak sıvı kremamımızı da ek ederek karıştırıyoruz.
- Yağlı kağıt serili kalıbımıza topaklanma olmaması için karışımımızı eleyerek ilave edip hava kabarcıklarını patlatıyoruz.
- Evvelce ısıtılmış 200 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
- Piştikten sonra fırının içinde soğumaya bırakıyoruz.
- 1 gece buz dolabında bekledikten sonra dilerseniz çikolata sosu ek ederek servis yapabilirsiniz.
San Sebastian Tanımı Fotoğraflı Yapılışı