Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sanalika Sanil Hilesi (sanile kesin cozum)

Sanalika Sanil Hilesi (sanile kesin cozum)
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Evet Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi sanalikada sanil hilesi zor iş bunuda ben cheat engine yontemiyle yapıyorum

Cheat engine kullanım Anlatım

$imdi Cheat Engine 55 programını indirmeniz Gerekiyor l

İndirdikten sonra Şu adımları izleyin

1 Programı acın '4Byte' Olanı Double yapın
2 Sanil miktarını bosluga yazın +12000 uzeri olcak
3 Sonra 'First Scan' basarak Aratınız
4 1 Adet Yazı Cıkacak onu Asagı alıyorsunuz
5 Yazıya tıklayın Change recordValue boş yere isteginiz Sanil miktarını yazın
6 Son olarak marketten bişi alın Sayfayı yenileyin Sanilleriniz Cantada Kolay gelsin

Similar threads

Evet Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi sanalikada sanil hilesi baskı iş bunuda ben cheat engine yöntemiyle yapıyorum Cheat engine tatbik Anlatım $imdi Cheat Engine 55 programını indirmeniz Gerekiyor l İndirdikten sonra Şu adımları izleyin 1 Programı acın '4Byte' Olanı Double yapın 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Arkadaslar sanil hilesi falan hepsi hikaye hele cheat engine sadece goruntu olarak sayfayı yeniliyince eski haline donuyor ise yarıyan 2,3 hile var Sanalika isinlanma:Tam bir yere oturucakken gitceğiniz yere tıklayın ordasınız Sanalika yan oturma:Cafeye gidin tam oturucakken XoX oyununa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Farmville 2 arazi genişletme hilesi resimli Farmville 2 bedava genişleme hilesi Arkadaşlar farmville 2 oynamaya başladıysanız size birkaç küçük anahtar sözcük vereceğim Oyun birincil farmville'e göre daha eğlenceli görünüyor Grafikler üç boyutlu bu nedenle daha canlı duruyor Lafı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt