iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar 62 gün önce Ereğli kuduz salgını sırasında bir kedi tarafından saldırıya uğradım Kedi kolumu ciddi şekilde boydan badana yaraladı Doktorlar kediden kuduz bulaşmaz diyerek sadece tetenoz yapıp Dikiş Atıp yolladılar Lakin ben diğer bir hastanede 5 dozluk kuduz aşısına başladım Fakat aşılarımın 3sünü olduktan sonradan bende kedilerde kuduz olma ihtimali Milyonda 1 dir diye 4 ve 5 aşılarımı olmadım 58günden itibaren bir anda başlayan alev gece terlemeleri boyun tutulması nefes almakta zorluk Baş dönmesi ve istemsiz kasılmalar gibi bir dizi tepkime veriyorum Kendimi o kadar KÖTÜ Hissediyorumki ben şimdiye değin zatüre böbrek iflası gibi çok ciddi rahatsızlıklar geçirmeme rağmen bu değin kötü olmamıştım ( Şu an tek böbrekliyim merak edenler varsa Fazla su içiyorum ) bununla beraber psikolojik olarakta içimde bir kara delik var gibi Hiçbirşeye odaklanamıyor hiçbirşeyden şımartma alamıyorum Bu Posttan Yaklaşık 12 gün daha sonra Cevap Yazacağım Çünki Kuduz Mikrobunun öldürme gücü (günü) 310 gün Eğer Yanıt Yazamaz isem Haber kanallarında ve Gazetelerde Kedi Tarafından Kuduz Kapan son 70 Yıldaki birincil insan olarak tarihe geçeceğim
Allah'tan Başka Kimse Ne zaman öleceğini bilemez
Benimki yalnızca varsayım
Allah'tan Başka Kimse Ne zaman öleceğini bilemez
Benimki yalnızca varsayım