Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Saniyelik gönderen sms api kaynak kodu

Saniyelik gönderen sms api kaynak kodu
112
973
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akifenes

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
71
Ekarvo' Alıntı:
kral ben yazılıma başlayalı çok çok 2 hafta oldu html i bitirdim css teyim şuan Girdiğiniz auth yanlış ya da auth girmediniz" yazısını neden alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
19
Görüntüleme
222
  • Kilitli
Apiden kastım doğrulama kodu gönderen siteler! Elinde çalışan varsa aşağıda paylaşabilirmj?
Cevaplar
7
Görüntüleme
116
  • Kilitli
selam arkadaşlar forumda birçok kaynak kodu ve apiler paylaşılmakta bu konularda yeniyim ama öğrenmek istiyorum bilmememi mazur görün kaynak kodları ve apiler nasıl kullanılr örnek elimde 101m datası var bunu kurdum apiyi nasıl bağlarım şimdiden teşekkürler
Cevaplar
2
Görüntüleme
226
  • Kilitli
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! *** Umarım bu bilgi yardımcı olur! Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.
Cevaplar
7
Görüntüleme
317
  • Kilitli
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
58
Görüntüleme
630
858,500Konular
982,598Mesajlar
30,359Kullanıcılar
Üst Alt