Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şanlıurfa'da okulun ilk gününde kantinlere sıkı denetim
2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı takımları, okul kantinlerinde kontrol yaptı.
Halk sıhhatini müdafaaya yönelik yapılan kontrollerde okul kantinlerindeki eserler tek tek incelendi. Eğitim ve öğretim yılının...
Okul kantinlerindeki kira artışlarına dikkati çeken TESK Genel Lideri Bendevi Palandöken hususla ilgili yazılı açıklama yaparak yüzde 25 sınırlama talep etti.
Palandöken, yazılı açıklamasında, Ulusal Eğitim Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurumuna bağlı yaklaşık 20 bin kantinci esnafı olduğunu...
Mektep kantinlerine uyarı Türk EğitimSen’in okul kantinleri ile ilgili yaptığı anket, kantinlerde sağlıksız yiyeceklerin satıldığı, zehirlenmelerin yaşandığı ve kantinlerin denetlenmediğini ortaya koydu Ankete kadar okul kantinlerinde satılan ürünler yanına varılmaz pahada fiyatlarla...
Obezitenin birçok hastalığı tetiklediğini ve bu hastalıkların önüne geçebilmek için halkın bilinçlendirilmesi gerektiğini belirten Tabur, bitkisel besinlerden yoksul beslenmenin bu hastalıkta en kıymetli etkenlerden biri olduğunu tabir etti.
Tabur, obezitenin her yaşta görülebildiğini lisana...
Mektep Kantinlerinde Neden Meyve Satılmıyor? okul kantinlerinde neler satılabilir kantinde neler satılır Mevsimine tarafından meyvelerin satılması keza imalatçı hem de alıcı açısından tabiki yardımsever olacaktır Gönül de satılmasını, mektep kantinlerin de bol bol meyve tüketilmesini ister...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.