Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Saray Helvası

Saray Helvası
0
64

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90

Saray Helvası Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı un
  • 125 gram tereyağ
  • Yarım su bardağı pudra şekeri

Saray Helvası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Unu tavaya alıp ocağın altını kısalım.
  2. 15-20 dk karıştırarak kavuralım.
  3. Hafif rengi değiştiğinde ocağı kapatıp tereyağı ve pudra şekeri ekleyelim. Yeterlice karıştıralım.
  4. Borcama boşaltıp kaşık yardımı ile basalım.
  5. 2 saat buzdolabında dinlendirip istediğimiz formda keserek dilimleyelim ve servis edelim. Afiyet olsun.
Saray Helvası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Mesken İmali Saray Helvası Tanımı İçin Materyaller 2 su bardağı un ( bardak ölçüsü 250 ml)125 gram tereyağ yahut margarin ( eritilmiş)4 yemek kaşığı dolusu pudra şekeri1/2 (yarım) paket vanilin ️Üzeri için; 1 paket çikolataToz antep fıstığı Mesken İmali Saray Helvası Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Saray Helvası Tanımı İçin Malzemeler 4,5 su bardağı un250 gram tereyağ yada margarin2 su bardağı pudra şekeri Saray Helvası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Unu uygun bir tavaya alıyoruz, kısık ateşte hafif rengi dönene kadar 20-25 dk karıştırarak kavuruyoruz . Daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Süper Bir Lezzet Saray Helvası Tarifi İçin Malzemeler 2,5 su bardağı un bardak ölçüm 200 ml125 gram tereyağ1 çorba kaşığı margarinYarım su bardağından 1 parmak fazla pudra şekeri damak zevkinize göre artırabilirsiniz1 vanilya Süper Bir Lezzet Saray Helvası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Saray Helvası Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı un125 gram tereyağı4 yemek kaşığı pudra şekeri1 paket vanilya Saray Helvası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tereyağı sos tavası da eritelim. Öbür bir tavada unu kısık ateşte daima karıştırarak kavuralım. Ocağı kapatalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Saray Helvası Tanımı İçin Gereçler 3 su bardağı un2 yemek kaşığı tereyağYarım çay bardağı sıvı yağ1 su bardağı pudra şekeri1 adet vanilya Saray Helvası Tanımı Yapılışı 3 su bardağı unu, ocağın orta gözünde en kısık ateşte 25 dakika kavuruyoruz (Ocak daima en kısık ateşte olacak, un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt