Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sarı Buğday Unundan Ekmek

Sarı Buğday Unundan Ekmek
0
68

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71
sari-bugday-unundan-ekmek.jpg

Sarı Buğday Unundan Ekmek Tanımı İçin Materyaller

  • 1.5 su bardağı ılık su
  • 3 yemek kaşığı yağ
  • 1 paket kuru maya
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 3.5 şu bardağı sarı buğday unu (Yoksa olağan un)

Sarı Buğday Unundan Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Ilık su, maya, tuz, şeker ve yağı bir kabın içinde karıştırıyoruz.
  2. Daha sonra unu azar azar ek edip, yumuşak bir hamur olup, ele yapışmayana kadar güzelce yoğuruyoruz.
  3. Daha sonra en az 1 saat kadar üzerini bir örtü ile kapatıp, bekletiyoruz.
  4. Hamur mayalanınca istediğiniz bir kalıba döküp, fırında fanlı alt üst yahut hamur işleri pişirme ayarında 180 de yaklaşık yarım saat kadar pişiriyoruz mükemmel ve yumuşacık oluyor ????.
Sarı Buğday Unundan Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,500Konular
982,594Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt