Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sarıgül'den DSP Genel Başkanlığına ilk adım.

Sarıgül'den DSP Genel Başkanlığına ilk adım.
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sarıgül'den DSP Genel Başkanlığına birincil adım Yerel seçimlere DSP'den gireceğine belirli gözüyle bakılan Sarıgül'ün, bundan sonraki en büyük hedefinin ise DSP Genel Başkanı olarak Baykal'ın karşısına çıkmak olduğu konuşuluyor İÇERDEN YIKMAYI BAŞARAMADI Uzun zamandır uğraşmasına karşın CHP'nin içini parçalayıp Baykal'ı indirmeyi başaramayan Sarıgül'ün, DSP Genel Başkanı olup CHP'yi bölerek Meclis'e girmek istediği açıklama ediliyor AKP İLE KOALİSYON HEDEFLİYOR Sarıgül'ün önümüzdeki lokal seçimlerde birinci parti olarak çıkmasına kesin gözüyle bakılan AKP ile hükümet kurup, Türkiye'nin geleceğini birlikte yönlendireceği Başkent kulislerinde konuşulmaya başlandı