Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sarımsak Meze

Sarımsak Meze
0
12

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95

Sarımsak Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 diş sarımsak
  • Yarım su bardağı zeytin yağı
  • Yarım su bardağı su
  • Pulbiber
  • Tuz
  • Tozbiber
  • Kimyon

Sarımsak Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelik sarımsaklar soyulur çabuk soyulması için yarım saat suda bekletebilirsiniz.
  2. Soyulan sarımsak oval biçimde doğranır hazırlanır.
  3. Tavada zeytinyağı kızdırılır.
  4. Sarımsak eklenir sotelenir su eklenir suyunu çekince baharatlar eklenir ister.
  5. Soğuyunca tüketin ister sıcak tüketin bilhassa et yemeklerinin yanına çok yakışıyor hemde kış günlerinde doğal antibiyotiktir. Kokar diye düşünenler pisince asla kokmuyor arkadaşlar. Deneyeceklere afiyet olsun.
Sarımsak Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt