Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sarımsaklı Etli Pilav

Sarımsaklı Etli Pilav
0
31

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
sarimsakli-etli-pilav.jpg

Sarımsaklı Etli Pilav Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kuşbaşı et
  • 2 su bardağı pilavlık bulgur
  • 5-6 diş sarımsak
  • 2-3 yemek kaşığı tereyağı
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 4 su bardağı et suyu
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Sarımsaklı Etli Pilav Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Etleri öncesinde haşlayın ve süzün suyunu ayırın.
  2. Tencereye 3 yemek kaşığı sıvı yağı ekleyin ve üzerine bulguruda ekleyip karıştırın.
  3. Etleride ekleyin.
  4. Et suyunu ve tuzunu da ekleyerek kaynayana kadar yüksek ateşte kaynadıktan sonra kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
  5. Başka bir tavada yağı yakın ve ocağın altını kapatın içerisine sarımsakları dövüp ekleyin.
  6. Suyunu çeken ve demlenen pilava sarımsaklı yağı ekleyip iyice karıştırın.
Afiyet olsun.

Sarımsaklı Etli Pilav Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt