Sarımsaklı (Kaşarlı) Küçük Ekmek Tanımı İçin Gereçler
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 2 diş sarımsak
- Bir tutam tuz
- Kaşar dilimleri yada rendesi
- Bir tutam kuru nane (İsteğe bağlı)
- 2 kol dereotu, 2 kısım maydanoz
- 3 yada 4 adet küçük ekmek
- Bir tutam kekik (İsteğe bağlı)
Sarımsaklı (Kaşarlı) Küçük Ekmek Tanımı Yapılışı
- Tereyağını tavada ısıtalım.
- Sarımsakları, nane ve kekiği eriyen tereyağın içine ekleyelim.
- Ekmekleri üstten yarım yarım keselim.
- Sarımsaklı tereyağını ortalarına sürelim fırça yardımıyla.
- Kaşar peyniri dilimlerini ortalarına koyalım.
- Maydanoz ve dereotunu üstlerine serpiştirin.
- 150 derece fırında kaşarlar eriyene kadar bekletelim.