Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sarımsaklı Zerdeçallı Mayonez (Arapların Sarımsak Sosu)

Sarımsaklı Zerdeçallı Mayonez (Arapların Sarımsak Sosu)
0
131

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80

Sarımsaklı Zerdeçallı Mayonez (Arapların Sarımsak Sosu) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım su bardağı nişasta (Buğday kullandım)
  • 2 su bardağı su
  • 5 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı sirke
  • Yarım limon suyu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • (1 yumurta beyazı da ekleyebilirsiniz ben eklemedim )

Sarımsaklı Zerdeçallı Mayonez (Arapların Sarımsak Sosu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Nişasta ve suyu tencereye alıp katılaşana kadar pişiriyoruz katılaşan nişastayı ocaktan alıp, soğumaya bırakıyoruz.
  2. Robota sarımsak, sirke, limon suyu ve baharatları ekliyoruz, soğuyan nişastayıda koyup, pürüzsüz kıvam alana kadara robotta karıştırıyoruz (Yumurta ekleyecekseniz bu anda eklemelisiniz)
  3. Zeytinyağı da ekleyip, bir cins daha karıştırdıktan sonra kavanoza koyuyoruz.
  4. 2 saat dinlendirdikten sonra servise hazır.
Sarımsaklı Zerdeçallı Mayonez (Arapların Sarımsak Sosu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt