Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şarkıcı Demet Akalın ticarete atılıyor!

Şarkıcı Demet Akalın ticarete atılıyor!
0
100

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
demet_akalin_ticarete_atiliyor_1573884846_9516.jpg

Ünlü müzikçi Demet Akalın, kendi ismini taşıyan kozmetik markasını oluşturmak için kolları sıvadı.

Rihanna, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Victoria Beckham ve Nicki Minaj üzere dünyaca ünlü isimler son yıllarda kendi markasını kurarak, kozmetik yerküresine adım atmıştı. Ünlü müzikçi, Demet Akalın da bu akıma kapıldı.

okNPV_1573885008_0582.jpg

Bir vadedir hummalı bir çalışma içerisinde olduğunu belirten Demet Akalın şu tabirleri kullandı: " 1-2 aydır bu markayı oluşturmak için uğraşıyorum. İtalya temaslı olacak ve kozmetik eserleri satılacak." dedi.

Similar threads

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kendi adını taşıyan kozmetik markasını oluşturmak için kolları sıvadı. Rihanna, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Victoria Beckham ve Nicki Minaj gibi dünyaca ünlü isimler son yıllarda kendi markasını kurarak, kozmetik dünyasına adım atmıştı. Ünlü şarkıcı, Demet Akalın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Demet Akalın kendi kozmetik markasını oluşturuyor. Ünlü şarkıcı İtalya ile bağlantılı olacağını belirttiği markasıyla kozmetik ürün satışı gerçekleştireceğini açıkladı. Uzunca bir süredir kendi kozmetik markasını piyasaya sürebilmek için hazırlandığı öne sürülen Demet Akalın’ın harekete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Demet Akalın kendi kozmetik markasını oluşturuyor. Ünlü şarkıcı İtalya ile bağlantılı olacağını belirttiği markasıyla kozmetik ürün satışı gerçekleştireceğini açıkladı. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN Uzunca bir süredir kendi kozmetik markasını piyasaya sürebilmek için hazırlandığı öne sürülen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Evet kozmetik yerküresine adım atan ve kendi markasını kuran isimler günden güne çoğalmaya başladı. Kylie jenner’la başlayan furya sürat kesmeden devam ediyor. Ünlüleri içtimaî medyadan takip etmeyi ve neler yaptıklarını kaçırmadan izlemeyi seviyoruz. Hele bu ünlüler bomba üzere yeniliklerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Sarı saç tarih boyunca arzu nesnesi oldu; fakat saçları sarartmak ve sarı saçları yakıştırmak asla kolay olmadı. Ne kadar ünlü ve zengin olursanız olun ve ne kadar iyi kuaförlerle çalışırsanız çalışın, bazen yine de olmuyor işte! 1. Kim Kardashian, Anadolu kökenine, buğday tenine ve kara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt