Şarlot Tatlısı Tanımı İçin Materyaller
- 1 paket cici bebe bisküvi ( yoksa yarım paket petibör bisküvi sade)
- 1 yemek kaşığı damla çikolata
- 1 adet muz
- 1 su bardağı soğuk süt
- 1 paket toz krem şanti ( paketin içindeki biri sadece)
- 1 tatlı kaşığı damla çikolata
- 4 tane vişne(ben dondurucudan kullandım yoksa isteğe nazaran süslenebilir)
- Pasta süsleri
Şarlot Tatlısı Tanımı Yapılışı
- Toz krem şantiyi derin bir kaba boşaltalım üzerine sütü dökelim ve yoğunlaşıncaya dek çırpalım.
- Üzerine damla çikolatayı, elimizle ufaladığımız bisküvileri ve küp küp doğradığımız muzu ek edelim.
- Muzu doğradıktan sonra hafif şekere ve beş altı damla sıkılmış limon suyuna bulayalım ki tatlımızın içerisinde kararmasın!!!!!!????).
- Güzelce karıştıralım ki bisküviler yeterlice krem şantiye bulansın !!!).
- Üzerini ister fotoğrafta benim süslediğim üzere ister elinizde olan gereçlerle süsleyin.
- İsterseniz üzerine benmari adabı çikolata da eritip gezdirebilirsiniz isterseniz de çikolata sosu hazırlayıp dökebilirsiniz.
- 2 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra tatlımız yemeğe hazır. Afiyet bal şeker olsun ????.