Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şarlot Tatlısı

Şarlot Tatlısı
0
68

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
sarlot-tatlisi.jpg

Şarlot Tatlısı Tanımı İçin Materyaller

  • 1 paket cici bebe bisküvi ( yoksa yarım paket petibör bisküvi sade)
  • 1 yemek kaşığı damla çikolata
  • 1 adet muz
  • 1 su bardağı soğuk süt
  • 1 paket toz krem şanti ( paketin içindeki biri sadece)
Üzerini süslemek için:
  • 1 tatlı kaşığı damla çikolata
  • 4 tane vişne(ben dondurucudan kullandım yoksa isteğe nazaran süslenebilir)
  • Pasta süsleri

Şarlot Tatlısı Tanımı Yapılışı

  1. Toz krem şantiyi derin bir kaba boşaltalım üzerine sütü dökelim ve yoğunlaşıncaya dek çırpalım.
  2. Üzerine damla çikolatayı, elimizle ufaladığımız bisküvileri ve küp küp doğradığımız muzu ek edelim.
  3. Muzu doğradıktan sonra hafif şekere ve beş altı damla sıkılmış limon suyuna bulayalım ki tatlımızın içerisinde kararmasın!!!!!!????).
  4. Güzelce karıştıralım ki bisküviler yeterlice krem şantiye bulansın !!!).
  5. Üzerini ister fotoğrafta benim süslediğim üzere ister elinizde olan gereçlerle süsleyin.
  6. İsterseniz üzerine benmari adabı çikolata da eritip gezdirebilirsiniz isterseniz de çikolata sosu hazırlayıp dökebilirsiniz.
  7. 2 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra tatlımız yemeğe hazır. Afiyet bal şeker olsun ????.
 
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt