Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sarmısaklı Ekmek

Sarmısaklı Ekmek
0
61

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66

Sarmısaklı Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

• 3 baş sarımsak
  • 100 gram tereyağ
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Kekik
  • Toz biber
  • Baharatlar acılığı büsbütün isteğe göre
  • 10 dilim ekmek

Sarmısaklı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Sarımsakları uçları kesilerek yüz ve zeytin yağı sürüp evvel pişirme kağıdına sonrada alimünyum folyoya sarıp 20 dk fırında pişiriyoruz.
  2. Bir kabın içine tereyağını ve baharatları koyuyoruz.
  3. Tereyağının güzelce yumuşaması lazım.
  4. Sonra pişen sarımsakları içine koyup iyicene eziyoruz.
  5. Harmanlanan harcı ekmeğin üzerine sürüp 10-15 dk fırında pişiriyoruz. Afiyet olsun ????.
Sarmısaklı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Sarımsaklı Ekmek Tarifi İçin Malzemeler 100 gram yumuşacık tereyağ4-5 yemek kaşığı kaşar rendesi1 baş sarımsak benim baş küçücüktü iki tane kulandım normal bir sarımsağın bir tanesi yetecektirÜzerine gezdirmek için zeytin yağıTuzEkmek dilimleri yada ortadan kesilmiş yarım ekmekMaydanoz yada taze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Taze Fesleğenli Sarımsaklı Ekmek Tarifi İçin Malzemeler 1 baş sarımsak3 dilim kepek ekmeği30 gram kadar beyaz peynirBir tutam taze fesleğen1 yemek kaşığı zeytinyağı Taze Fesleğenli Sarımsaklı Ekmek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak bir diş sarımsağı kafa ve alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Kahvaltının Yıldızı Fırında Sarımsaklı Ekmek Dilimleri Süper Tanımı İçin Materyaller 150 gram yumuşacık tereyağYarım demet maydanoz3 diş sarımsak1 çay kaşığı tuzGereğince ekmek dilimleriRende kaşar peyniri Kahvaltının Yıldızı Fırında Sarımsaklı Ekmek Dilimleri Harika Tanımı Yapılışı Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Yulaflı Çörek Otlu Ekmek Tanımı İçin Gereçler 2 yemek kaşığı kuru maya1 yemek kaşığı şeker2 bardak ılık su4 bardak unHamurun içine az bişey çörek otu ve yulaf ezmesiTuz Üzeri için Yoğurt çörek otu ve yulaf ezmesi Yulaflı Çörek Otlu Ekmek Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Mayayı su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Sarımsaklı Ekmek Tarifi İçin Malzemeler 1 adet bayat somun ekmek (dilimlenmiş)1 kase kaşar peyniri rendesi80 gram tereyağı1 baş sarımsakTuzMaydanoz yada taze soğan (ben maydanoz kullandım) Sarımsaklı Ekmek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle sarımsağın başını kesip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt