Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SBS sınav destek adresleri

SBS sınav destek adresleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
SBS imtihan takviye adresi nedir?
SBS ve LYS imtihan yardım adresi nasıl kullanılacak

SBS ve LYS'ye hazırlanan öğrenciler için takviye adres ve yardım telefonları hazırlandı Öğrenciler 130 Haziran 2010 tarihleri arasında kendileri için hazırlanan Sınav Takviye Masasından yardım isteyebilecekler

İstanbul İl Ulusal Eğitim Müdürlüğü ve Bütün Özel Öğretim Kurumları Derneği (TÖDER) iş birliğinde ve Türk Telekom Genel Müdürlüğünün teknik desteği ile gerçekleştirilecek projeye ilişkin protokol, İstanbul Vali Yardımcısı Harun Kaya, İl Ulusal Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Türk Telekom İstanbul 1 Alan Müdürü Mehmet Baytur ve TÖDER Idare Heyeti Başkanı Enver Yücel arasında Kabataş Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törenle imza altına alındı

İşte SBS ve LYS sınav yardım adresi

SBS ve LYS'ye hazırlanan öğrenciler, 130 Haziranda Beşiktaş Çırağan Caddesi'ndeki Kabataş Anadolu Lisesinde bilirkişi rehber öğretmenlerle bir araya gelebilecekleri gibi, ''sinavdestek@toderorg'' email adresinden de merak ettikleri konular hakkında bilgi alabilecek *

858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt